keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Nike - mon amour!

Tämän ei ole tarkoitus olla nimenomaan tietyn urheilumerkin mainos. Vaikka se siltä hieman vaikuttaakin. Haluanpa vain mainita tällaisesta pienestä asiasta. Niin, itse asiassa tällä pinenellä asialla sain itse hoidettua niin sanotusti kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Juokseminen itsessäänhän on melko monotonista touhua. Joten kaikki pienet piristeet ovat tervetulleita. Ja minulle ne pienet piristeet on yleensä jotkut kivat urheilutamineet.

Ja tässä viimeisin hankinta: heijastava juoksuliivi! Minulle olisi kelvannut tämä minkämerkkisenä tahansa. Mutta sattui nyt olemaan Niken.  Oli vastaavaa myös takkina. Jotenkin ajattelin liivin olevan monikäyttöisempi. Ja antaahan tämä mahdollisuuden ostaa sellaisen takin vaikka sitten joskus myöhemmin.




En ole myöskään ollut mitenkään innokas aina pukemaan pääleeni sellaista huomio-liiviä. Vaikka tosiasia on, että tässä maassa sellainen tai jokin vastaava systeemi pitäisi olla lakisääteisesti pakollista kaikile jaloillaan liikkuville. On tämä pimeys sen verran kaiken kattavaa. Joten sain nyt sitten hoidettua tuon näkymisenkin kuntoon.

Nyt on sekä minulla että Koiralla heijastavaa päällä pimeässä liikuttaessa.

Pienen flunssan takia juoksentelu kyllä muuttui kävelyksi yhden viikon ajaksi. Ja jätin myös toisenkin jumpan väliin. Eilen sitten tauon jälkeen tunnilla. Olipa kökköä menoa. Miten se koordinaatiokyky voikin kadota sinne sohvan pohjalle vain viikossa. Mutta tänään olo on aivan toiselta planeetalta. Nyt kun vielä pääsisi eroon päänsärystä. Pitäää muistaa tämä kun seuraavan kerran hehkutan näistä päänsäryistä eroon pääsemistä.


Hiukset edelleen aika kauheat. Taitaa kärsivällisyys loppua kesken ja taidanpa nostaa luurin ja tilata ajan kampaajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti